A sport társadalmi szerepe ma már egészen más, mint a múlt században volt. A világ vezető szervei (ENSZ, Európai Bizottság, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, stb.) egyöntetűen felismerték és megfogalmazzák a sport mai társadalmakban betöltött sokrétű pozitív szerepét. Ezek közül olyan motívumok emelkednek ki, mint a szegényebb és elmaradottabb rétegek felzárkóztatása, a sporton keresztül történő tudatos közösség építés, valamint a sport és más társadalmi területek szervesebb összekapcsolódása. Komplex értékteremtő programot hoztunk létre a sport és az üzleti világ együttműködéséért és a kölcsönös előnyök kiaknázásáért. A TÉT program sokkal szélesebb alapokon nyugszik, mint a hagyományosnak mondható sport szponzoráció. Kifejezetten azt célozza meg, hogy a két versenyszféra keressen és találjon minél több kapcsolódási pontot, amelyeken keresztül értékeket adnak egymásnak.

Kedves Sportszeretők, Kalandvágyók!
Jelentkezzetek az Öttusa VB Vállalati Laser Run váltó futamára itt az oldalon található regisztrációs felületen. A verseny szeptember 8-án, 15 órakor kerül megrendezésre.

2019. augusztus 31-én a Citadellán kerül megrendezésre a Budapest Urban Games, amely keretein belül szintén lehetőség nyílik Laser Run versenyen indulni. Az alábbi linken tudtok regisztrálni: https://budapesturbangames.hu/laser

Várjuk jelentkezéseteket!